GEPLANDE KEIZERSNEDE

De mooiste dag uit jullie leven vastleggen op beeld,

een enorm waardevolle herinnering,

voor het leven!

Geplande keizersnede

Thuis in Beeld legt met heel veel liefde jullie geplande keizersnede vast!
 

Op de ok in het Laurentius Ziekenhuis is het mogelijk deze bijzondere en intieme gebeurtenis te laten vastleggen. Op de ok gelden strikte regels met betrekking tot hygiene en protocollen. Thuis in Beeld geboortefotografie heeft een contract en mag deze gebeurtenissen voor aanstaande ouders, als enige geboortefotograaf, op de ok vastleggen.

Waarom is geboortefotografie zo waardevol?

Een geplande keizersnede beleef je onder plaatselijke verdoving en gaat vaak in een roes aan je voorbij. De geboorte van jullie kindje krijg je vaak niet volledig mee omdat de buik is afgeschermd met een doek. Er is een mogelijkheid om mee te kijken alleen krijg je de geboorte van jullie kindje nog steeds niet volledig mee. De ervaringen van kersverse ouders zijn zo positief en geven direct aan waarom het zo gaaf is dat deze manier van nieuw leven vastleggen zo waardevol is!

" Het was een teleurstelling dat ik niet spontaan mocht bevallen, ik wilde daarom heel graag de geboorte van ons meisje achteraf op beeld terugzien. Wat zijn wij hier blij mee zeg. Met (kraam) tranen in mijn ogen heb ik de beelden van Priscilla terug gekeken. Zo waardevol!

Dit hadden wij niet willen missen. Ik raad het iedereen aan!"

 

" Op de kraammarkt kwamen wij Priscilla van Thuis in Beeld tegen. Een lieve vrouw die weet waar zij over praat. Ze is rustig en kundig. 

We waren gelijk overtuigd dat wij de geplande keizersnede door haar wilde laten vastleggen. En wat zijn we daar blij mee. Ook de voorbereidingen van mijn man op de ok en de spanningen in ons gezicht waren op de beelden heel goed te zien! Wat zo leuk was is dat zij ook de eerste ontmoeting heeft vastgelegd met de kersverse opa en oma! Twijfel je, NIET doen! Dit is een herinnering die je op beeld wil hebben en wilt koesteren voor het leven" 

Investering voor het leven

€450

- kennismakingsgesprek

- fotografie van voor-, tijdens en na de keizersnede op de OK

- 1 uur fotografie na de keizersnede

- 50-80 nabewerkt foto's in hoge resolutie

- reiskosten

©2018 THUIS IN BEELD Algemene Voorwaarden