. spontane bevalling .

De mooiste dag uit jullie leven vastleggen op beeld,

een enorm waardevolle herinnering,

voor het leven!

Spontane bevalling

Thuis in Beeld legt in samenwerking met Marlies Roemen fotografie spontane bevallingen vast.
 

Omdat spontane bevallingen van te voren moeilijk in te plannen zijn werk ik altijd samen met Marlies Roemen. 

Marlies Roemen is een ervaren geboortefotograaf met passie voor het vak. We vullen elkaar goed aan, we hebben beide oog voor detail, worden allebei blij van pure momenten vastleggen, wonen in hetzelfde mooie dorp: Herkenbosch en zijn ook nog eens goede vriendinnen van elkaar. 

Werkwijze

Wat leuk! Jullie besluiten om de meest waardevolle dag uit jullie leven te laten vastleggen. Een heel goede beslissing.

Heel belangrijk is dat er een goede klik is. Daarvoor maken we eerst even kennis met een kop koffie of thee en bespreken we jullie wensen en onze foto ideeën. Een kennismakingsgesprek vindt meestal plaats bij jullie thuis of op een gezellige locatie. Marlies en ik komen graag samen om jullie wensen door te spreken!

 

Waarom is geboortefotografie zo waardevol?

Een spontane bevalling is zo intens en gaat gepaard met zoveel emoties. Het blijft een wonder en het is geweldig, om de krachten die vrouwen hebben om hun kindje op de wereld te zetten, vast te leggen op beeld. De emoties die losbarsten na het zien, voelen en horen van jullie kindje is - elke keer weer - iets magisch!

 

Zie onderstaand wat ervaringen van kersverse ouders waarom geboortefotografie zo enorm waardevol is!

 Lieve Priscilla,

"Wat was het fantastisch om jou erbij te hebben. Omdat ik zo in mijn eigen wereld zat heb ik je de hele ochtend niet opgemerkt. Volgens mijn partner was je écht alleen zichtbaar wanneer dat nodig was. Je bent rustig, professioneel en weet heel goed wanneer iets wel en niet kan.

Je hebt mijn oerkracht als vrouw enorm goed vastgelegd en de emoties van mijn partner eveneens. Wij hebben een herinnering voor ons leven en zijn enorm blij dat we dit hebben laten vastleggen!"

Lieve Marlies,

"Het is niet niks om een vreemde uit te nodigen om de geboorte van je kindje op foto vast te leggen. Na onze eerste ontmoeting met Marlies waren we er heel snel over uit dat we haar dit wel toevertrouwde. Met haar rustige, warme en liefdevolle persoonlijkheid heeft ze de geboorte van onze dochter op een prachtige manier weten vast te leggen. Tijdens de bevalling was ze op een hele prettige manier aanwezig, geheel op de achtergrond en toch op de juiste plaats voor een mooie foto. Elke emotie is terug te zien in de foto's. Wij kunnen nu nog heel lang nagenieten van dit mooie en bijzondere moment in ons leven. Het resultaat heeft onze verwachtingen overtroffen."

 

Investering voor het leven

€495

- kennismakingsgesprek

- bevalling & de geboorte

- 1,5-2 uur fotografie na de bevalling

- professionele nabewerking van alle beelden

- 80-100 nabewerkt foto's

- (tijdelijk) een prachtige slideshow met muziek

- reiskosten 

©2018 THUIS IN BEELD Algemene Voorwaarden